miercuri, 26 ianuarie 2011

pentru a mia oara.



Inca vreau sa fug spre tine sa-ti spun tot ce simt..sa numai plec niciodata de langa tine.Daca m-ai asculta macar odata..daca m-ai intelege..daca ai mai simti si tu ce simt si eu..pentru ca stiu ca ai simtit..candva ai simtit,am simtit amandoi.
Stiu ca s-a terminat si continui..e ca si cum am terminat de mancat si inca mestec.Mai vorbim din cand in cand si amandoi ocolim tema de parca nu am stii fiecare adevarul lui dar cu acelasi sfarsit de care ne-am ferit atat de mult.Si..te feresti,te feresti pana il ai in fata si parca si atunci l-ai ocoli dar nu prea ai cum.Incerci prima oara si dai de o faza urata..iti revii,incerci a doua oara si dai de o tacere greu de suportat;infundata in vise parca ai incerca si a infinita oara doar ca sa nu auzi de sfarsit..
Ai putea sa te minti asa zile,luni,ani dar..tot degeaba..sfarsitul tot vine la un momentdat indiferent daca tu il accepti sau nu si eu nu vreau sa ma mai mint..Am suportat,iertat,asteptat atat de multe si inca mai am rabdare si forta sa o mai fac dar numai vreau.
Pana la urma asta e..soarele nu o sa inceteze sa mai rasara pentru mine si nici nu-mi doresc asta;cred ca-mi ramane doar sa ma imprietenesc cu timpul.
Am invatat ca unele lucruri in viata sunt trecatoare si poate esti unul dintre acele lucruri.

6 comentarii: